Przystawki

.........................................................................

Ostrygi szt

14

.........................................................................

Edamame

20

blanszowane strączki soi

.........................................................................

Ebi tempura

60

krewetki smażone w tempurze

.........................................................................

Yasai tempura

40

warzywa smażone w tempurze

.........................................................................

Grilled shrimps

57

grillowane krewetki, sos Ginger Chilli

.........................................................................

Spicy octopus

57

grillowana ośmiornica, sos Sushi Zushi

.........................................................................

Roladki wagyu

69

Opalane plastry wagyu podane z konfiturą z białej cebuli i curry, marynowanymi grzybkami shimeji, żelem z rokitnika oraz prażonymi orzechami pini

Zupy

.........................................................................

Miso shiru

15

tradycyjna zupa miso z serem tofu, wakame i szczypiorkiem

.........................................................................

Sake osuimono

25

bulion rybny z łososiem i warzywami

.........................................................................

Champong

29

ostra zupa z owocami morza

.........................................................................

Tom kha kai

25 / 29

zupa kokosowo cytrynowa z kurczakiem lub krewetkami

.........................................................................

Bouillabaisse

45

Wywar z homara serwowany z owocami morza, groszkiem cukrowym, kapustą bok choy oraz pianą z mleka kokosowego

Dania Główne

.........................................................................

Black code

120

Zapiekany w saiko miso, podany na listkach brukselki i młodych pędach bambusa

.........................................................................

Wafu steak

95

Z sosem balsamico teriyaki, podany na grillowanych warzywach z dodatkiem marynowanych grzybków shimei

.........................................................................

Hon saku

65

Kostki tuńczyka w różowym pieprzu i czarnym sezamie, podawany z sosem yakiniku i kremowym ponzu z avocado

.........................................................................

Homar świeży 1/2

180

grilowany z masłem foie gras, podany z karmelizowaną cytryną i pomidorkami chery

.........................................................................

Sake teryaki

49

łosoś marynowany w sosie teriyaki podawany z konfiturą z fenkuła i duszoną kapustą Bok Choy

.........................................................................

Spicy beef

55

polędwica z grilla z pikantnym sosem sojowo-sezamowym

.........................................................................

Sushi Zushi duck

69

kaczka pieczona w sosie sojowo- pomaranczowym, podawana z sałatką z jabłka i roszponki

Dla Dzieci

.........................................................................

Udo wieloryba

45

pieczona, aksamitna polędwica z łososia, słodki sosik, ryż, czarny sezam

.........................................................................

Pulpety z łososia

35

pulpety z łososia w sosie koperkowym, podawane z chipsami z batata

.........................................................................

Polędwiczki z kurczaka

35

w panko podawane z mieszanką sałat z kokosowym dresingiem

Sałatki

.........................................................................

Sea food ceviche

42

ceviche z owocami morza w stylu peruwiańskim

.........................................................................

Maguro ceviche

42

ceviche z tuńczykiem, mango, awokado z sosem Aji Amarillo

.........................................................................

Sałatka z krewetek lub paluszków krabowych i avocado

55

Sałatka z krewetek lub paluszków krabowych i avocado podana w pomarańczy

.........................................................................

Wakame

15

glony morskie, sezam, sos sojowy

.........................................................................

Trawa morska

15

algi morskie, sezam, sos sojowy

.........................................................................

Miseczka warzyw

15

mix warzyw sezonowych

Sashimi

.........................................................................

Sashimi z jednego gatunku ryby 7szt

48

.........................................................................

Sashimi z pięciu gatunków ryb i... 35szt

165

np. łosoś, tuńczyk, okoń, seriola, polędwica

.........................................................................

Małe sashimi fusion z jednego gatunku ryb 7szt

65

.........................................................................

Sashimi toro 7szt

129

Nigiri 3 szt

.........................................................................

Sake

24

łosoś

.........................................................................

Maguro

39

tuńczyk

.........................................................................

Ebi

39

gotowana krewetka

.........................................................................

Ibudai

24

ryba maślana

.........................................................................

Tai

39

dorada

.........................................................................

Suzuki

39

okoń morski

.........................................................................

Hamachi

39

seriola

.........................................................................

Shimeseba

33

marynowana makrela

.........................................................................

Unagi

39

węgorz

.........................................................................

Gunkan Ikura

48

kawior

.........................................................................

Tamago

15

omlet japoński

Nigiri fusion 3szt

.........................................................................

Sake fusion

24

łosoś podpiekany z porem i ostrym majonezem

.........................................................................

Hamachi

39

podpiekana seriola z tabasco i sosem sezamowym

.........................................................................

Kobe

39

polędwica wołowa marynowana w sosie czosnkowym

.........................................................................

Sushi Zushi special

48

węgorz, łosoś, awokado, majonez, słodki sos

.........................................................................

Toro

59

tłusty tuńczyk - sezonowo

Maki sushi

.........................................................................

Maki z homarem

89

kapustą bok choy, czarnym ryżem, ostrym majonezem i warzywami

.........................................................................

Autobus maki

67

z łososiem, krewetką w tempurze, sałatką z paluszka krabowego zawinięte w tamago

.........................................................................

Maki z pieczonym łososiem

33

łosoś, sałata, majonez, słodki sos, sezam

.........................................................................

Maki z pieczoną doradą lub okoniem

48

sałata, majonez, słodki sos, sezam

.........................................................................

Maki z tatarem z łososia

48

.........................................................................

Maki z tatarem z tuńczyka

55

.........................................................................

Philadelphia maki z łososiem

33

łosoś, serek Philadelphia, avocado

.........................................................................

Philadephia maki z tuńczykiem

39

tuńczyk, serek Philadelphia, avocado

.........................................................................

Maki z krewetką w tempurze

45

krewetka w tempurze, ostry majonez

.........................................................................

Maki z łososiem

39

łosoś, kampio, avocado, zawinięte w tamago

.........................................................................

Sashimi maki 1

54

łosoś, krewetka, rzepa, kampio, por, majonez, płatek sojowy lub nori

.........................................................................

Sashimi maki 2

67

tatar z tunczyka, ostry majonez, rzepa, ogórek, łosoś, krewetka owinięte w opiekaną seriolę z sosem tabasco

.........................................................................

Maki z sałatką z małży Św. Jakuba

67

California maki

.........................................................................

California maki

48

z krewetką, serkiem, tykwą, sezamem owninięte w awokado

.........................................................................

California maki gold

39

z łososiem, serkiem Philadelphia i awokado z łososiem na zewnątrz

.........................................................................

California maki z tuńczykiem na ostro

48

z opiekanym tuńczykiem, ogórkiem, rzepą, porem i ostrym majonezem

Oyakomaki 2szt

.........................................................................

Sake oyakomaki

48

łosos, ryż, ikura

.........................................................................

Ebi sarada oyakomaki

39

łosos, ryż, sałatka z krewetek

.........................................................................

Kani oyakomaki

48

tuńczyk, mieso z kraba, ryż

.........................................................................

Kani kama oyakomaki

33

avocado, ryż, sałatka z paluszków krabowych

.........................................................................

Tobiko oyakomaki

33

łosoś, ryż, tobiko

Hosomaki z jednym składnikiem

.........................................................................

Ogórek lub avocado

15

.........................................................................

Łosoś lub ryba maślana

24

.........................................................................

Tuńczyk

33

.........................................................................

Węgorz

39

.........................................................................

Krewetka

39

Desery

.........................................................................

Macia aisu

20

lody z zielonej herbaty

.........................................................................

Sushi Zushi roll

39

z melonem lub owocami lychee, tykwą, łososiem i serkiem Philadelphia

.........................................................................

Mocchi

33

.........................................................................

Sernik z białą czekoladą na spodzie orzechowym

39

.........................................................................

Lody domowe

20

Zamów online