Przystawki
Ostrygi szt
14
Edamame
20
blanszowane strączki soi
Ebi tempura
65
krewetki smażone w tempurze
Yasai tempura
45
warzywa smażone w tempurze
Grilled shrimps
57
grillowane krewetki, sos Ginger Chilli
Spicy octopus
79
grillowana ośmiornica, sos Sushi Zushi
Roladki wagyu
79
Opalane plastry wagyu podane z konfiturą z białej cebuli i curry, marynowanymi grzybkami shimeji, żelem z rokitnika oraz prażonymi orzechami pini
Zupy
Miso shiru
25
tradycyjna zupa miso z serem tofu, wakame i szczypiorkiem
Champong
38
ostra zupa z owocami morza
Tom kha kai
36/42
zupa kokosowo cytrynowa z kurczakiem lub krewetkami
Bouillabaisse
49
Wywar z homara serwowany z owocami morza, groszkiem cukrowym, kapustą bok choy oraz pianą z mleka kokosowego
Dania Główne
Black code
125
Zapiekany w saiko miso, podany na listkach brukselki i młodych pędach bambusa
Wafu steak
95
Z sosem balsamico teriyaki, podany na grillowanych warzywach z dodatkiem marynowanych grzybków shimei
Hon saku
75
Kostki tuńczyka w różowym pieprzu i czarnym sezamie, podawany z sosem yakiniku i kremowym ponzu z avocado
Homar świeży 1/2
249
grilowany z masłem foie gras, podany z karmelizowaną cytryną i pomidorkami chery
Sake teryaki
75
łosoś marynowany w sosie teriyaki podawany z konfiturą z fenkuła i duszoną kapustą Bok Choy
Spicy beef
85
polędwica z grilla z pikantnym sosem sojowo-sezamowym
Sushi Zushi duck
89
kaczka pieczona w sosie sojowo- pomaranczowym, podawana z sałatką z jabłka i roszponki
Dla Dzieci
Udo wieloryba
50
pieczona, aksamitna polędwica z łososia, słodki sosik, ryż, czarny sezam
Pulpety z łososia
50
pulpety z łososia w sosie koperkowym, podawane z chipsami z batata
Polędwiczki z kurczaka
45
w panko podawane z mieszanką sałat z kokosowym dresingiem
Sałatki
Maguro ceviche
85
ceviche z tuńczykiem, mango, awokado z sosem Aji Amarillo
Sałatka z krewetek lub paluszków krabowych i avocado
65
Sałatka z krewetek lub paluszków krabowych i avocado podana w pomarańczy
Wakame
25
glony morskie, sezam, sos sojowy
Trawa morska
15
algi morskie, sezam, sos sojowy
Miseczka warzyw
15
mix warzyw sezonowych
Sashimi
Sashimi z jednego gatunku ryby 7szt
65
Sashimi z pięciu gatunków ryb 35szt
220
np. łosoś, tuńczyk, okoń, seriola, polędwica
Małe sashimi fusion z jednego gatunku ryb 7szt
75
Sashimi toro 7szt
169
Nigiri 3 szt
Sake
39
łosoś
Maguro
42
tuńczyk
Ebi
46
gotowana krewetka
Suzuki
42
okoń morski
Hamachi
46
seriola
Shimeseba
34
marynowana makrela
Unagi
46
węgorz
Gunkan Ikura
42
kawior
Tamago
18
omlet japoński
Umi Masu
60
troć
Nigiri fusion 3szt
Sake fusion
34
łosoś podpiekany z porem i ostrym majonezem
Sake czarny ryż z salsą orzechową
48
łosoś
Hamachi
54
podpiekana seriola z tabasco i sosem sezamowym
Gyuniku
54
polędwica wołowa marynowana w sosie czosnkowym
Sushi Zushi Special
65
węgorz, łosoś, awokado, majonez, słodki sos
Toro
90
tłusty tuńczyk - sezonowo
Hamachi trufla
59
seriola, pasta truflowa
Maki sushi
Maki z homarem
135
kapustą bok choy, czarnym ryżem, ostrym majonezem i warzywami
Autobus maki
79
z łososiem, krewetką w tempurze, sałatką z paluszka krabowego zawinięte w tamago
Maki z pieczonym łososiem
49
łosoś, sałata, majonez, słodki sos, sezam
Maki z pieczonym okoniem
54
sałata, majonez, słodki sos, sezam
Maki z tatarem z łososia
65
Maki z tatarem z tuńczyka
65
Philadelphia maki z łososiem
49
łosoś, serek Philadelphia, avocado
Philadephia maki z tuńczykiem
54
tuńczyk, serek Philadelphia, avocado
Maki z krewetką lub kalmarem w tempurze
54
krewetka lub kalmar w tempurze, ostry majonez
Sashimi maki
70
łosoś, rzepa, kampio, por, majonez, płatek sojowy lub nori
Maki z łososiem i kampio
45
awokado zawinięte w tamago
Rainbow maki
70
z trzema gatunkami ryb w środku oraz na zewnątrz
Maki z rybą maślaną, kampio i awokado
35
Maki z kaczką teriyaki
42
Maki z łososiem i paluszkiem krabowym
35
majonezem, ogórkiem i sezamem
Maki z węgorzem
54
Maki z krewetką w tempurze owinięte w łososia lub węgorza
59
Wegetariańskie maki tempura
35
z batatem i cukinią w tempurze
Futomaki wegetariańskie
35
Futomaki szczepan
42
łosoś, paluszek krabowy, ogórek, sezam, majonez
Maki z ośmiornicą
79
ogórkiem, ostrym majonezem, marynowaną rzepą i sosem Sushi Zushi
Maki z sałatką z małży św. Jakuba
67
Kimura maki
67
łosoś, paluszek krabowy, ogórek, rzepa, kampio, sriracha, owinięty w opiekanego łososia z sosem teriyaki i kroplą ostrego majonezu
California maki
California maki
59
z krewetką, serkiem, tykwą, sezamem owninięte w awokado
California maki gold
55
z łososiem, serkiem Philadelphia i awokado z łososiem na zewnątrz
California z krewetka w tempurze i czapkami z tatara z łososia 8szt.
79
z krewetka w tempurze i czapkami z tatara z łososia
Oyakomaki 2szt
Sake oyakomaki
48
łosos, ryż, ikura
Ebi sarada oyakomaki
39
łosos, ryż, sałatka z krewetek
Kani oyakomaki
48
tuńczyk, sałatka z paluszka krabowego, ryż
Kani kama oyakomaki
33
avocado, ryż, sałatka z paluszków krabowych
Tobiko oyakomaki
33
łosoś, ryż, tobiko
Hosomaki z jednym składnikiem
Ogórek lub avocado
18
Łosoś lub ryba maślana
39
Tuńczyk
42
Węgorz
46
Krewetka
46
Desery
Macia aisu
25
lody z zielonej herbaty
Sushi Zushi roll
42
z melonem lub owocami lychee, tykwą, łososiem i serkiem Philadelphia