Przystawki

.........................................................................

Ostrygi szt

18

.........................................................................

Edamame

25

blanszowane strączki soi

.........................................................................

Ebi tempura

69

krewetki smażone w tempurze

.........................................................................

Yasai tempura

49

warzywa smażone w tempurze

.........................................................................

Grilled shrimps

69

grillowane krewetki, sos Ginger Chilli

.........................................................................

Spicy octopus

79

grillowana ośmiornica, sos Sushi Zushi

.........................................................................

Roladki wagyu

79

Opalane plastry wagyu podane z konfiturą z białej cebuli i curry, marynowanymi grzybkami shimeji, żelem z rokitnika oraz prażonymi orzechami pini

Zupy

.........................................................................

Miso shiru

28

tradycyjna zupa miso z serem tofu, wakame i szczypiorkiem

.........................................................................

Champong

46

ostra zupa z owocami morza

.........................................................................

Tom kha kai

42/46

zupa kokosowo cytrynowa z kurczakiem lub krewetkami

.........................................................................

Bouillabaisse

54

Wywar z homara serwowany z owocami morza, groszkiem cukrowym, kapustą bok choy oraz pianą z mleka kokosowego

Dania Główne

.........................................................................

Black code

135

Zapiekany w saiko miso, podany na listkach brukselki i młodych pędach bambusa

.........................................................................

Wafu steak

120

Z sosem balsamico teriyaki, podany na grillowanych warzywach z dodatkiem marynowanych grzybków shimei

.........................................................................

Hon saku

79

Kostki tuńczyka w różowym pieprzu i czarnym sezamie, podawany z sosem yakiniku i kremowym ponzu z avocado

.........................................................................

Homar świeży 1/2

290

grilowany z masłem foie gras, podany z karmelizowaną cytryną i pomidorkami chery

.........................................................................

Sake teryaki

79

łosoś marynowany w sosie teriyaki podawany z konfiturą z fenkuła i duszoną kapustą Bok Choy

.........................................................................

Spicy beef

95

polędwica z grilla z pikantnym sosem sojowo-sezamowym

.........................................................................

Sushi Zushi duck

95

kaczka pieczona w sosie sojowo- pomaranczowym, podawana z sałatką z jabłka i roszponki

Dla Dzieci

.........................................................................

Udo wieloryba

50

pieczona, aksamitna polędwica z łososia, słodki sosik, ryż, czarny sezam

.........................................................................

Pulpety z łososia

50

pulpety z łososia w sosie koperkowym, podawane z chipsami z batata

.........................................................................

Polędwiczki z kurczaka

45

w panko podawane z mieszanką sałat z kokosowym dresingiem

Sałatki

.........................................................................

Maguro ceviche

110

ceviche z tuńczykiem, mango, awokado z sosem Aji Amarillo

.........................................................................

Sałatka z krewetek lub paluszków krabowych i avocado

69

Sałatka z krewetek lub paluszków krabowych i avocado podana w pomarańczy

.........................................................................

Wakame

25

glony morskie, sezam, sos sojowy

.........................................................................

Trawa morska

15

algi morskie, sezam, sos sojowy

.........................................................................

Miseczka warzyw

15

mix warzyw sezonowych

Sashimi

.........................................................................

Sashimi z jednego gatunku ryby 7szt

69

.........................................................................

Małe sashimi fusion z jednego gatunku ryb 7szt

79

.........................................................................

Sashimi toro 7szt

169

Nigiri 3 szt

.........................................................................

Sake

42

łosoś

.........................................................................

Maguro

45

tuńczyk

.........................................................................

Ebi

49

gotowana krewetka

.........................................................................

Suzuki

45

okoń morski

.........................................................................

Hamachi

49

seriola

.........................................................................

Shimeseba

42

marynowana makrela

.........................................................................

Unagi

49

węgorz

.........................................................................

Gunkan Ikura

55

kawior

.........................................................................

Tamago

25

omlet japoński

.........................................................................

Umi Masu

60

troć

Nigiri fusion 3szt

.........................................................................

Sake fusion

42

łosoś podpiekany z porem i ostrym majonezem

.........................................................................

Sake czarny ryż z salsą orzechową

55

łosoś

.........................................................................

Hamachi

57

podpiekana seriola z tabasco i sosem sezamowym

.........................................................................

Gyuniku

59

polędwica wołowa marynowana w sosie czosnkowym

.........................................................................

Sushi Zushi Special

69

węgorz, łosoś, awokado, majonez, słodki sos

.........................................................................

Toro

90

tłusty tuńczyk - sezonowo

.........................................................................

Hamachi trufla

65

seriola, pasta truflowa

Maki sushi

.........................................................................

Maki z homarem

135

kapustą bok choy, czarnym ryżem, ostrym majonezem i warzywami

.........................................................................

Autobus maki

79

z łososiem, krewetką w tempurze, sałatką z paluszka krabowego zawinięte w tamago

.........................................................................

Maki z pieczonym łososiem

52

łosoś, sałata, majonez, słodki sos, sezam

.........................................................................

Maki z pieczonym okoniem

59

sałata, majonez, słodki sos, sezam

.........................................................................

Maki z tatarem z łososia

69

.........................................................................

Maki z tatarem z tuńczyka

69

.........................................................................

Philadelphia maki z łososiem

52

łosoś, serek Philadelphia, avocado

.........................................................................

Philadephia maki z tuńczykiem

59

tuńczyk, serek Philadelphia, avocado

.........................................................................

Maki z krewetką lub kalmarem w tempurze

59

krewetka lub kalmar w tempurze, ostry majonez

.........................................................................

Sashimi maki

75

łosoś, rzepa, kampio, por, majonez, płatek sojowy lub nori

.........................................................................

Maki z łososiem i kampio

55

awokado zawinięte w tamago

.........................................................................

Rainbow maki

75

z trzema gatunkami ryb w środku oraz na zewnątrz

.........................................................................

Maki z rybą maślaną, kampio i awokado

42

.........................................................................

Maki z kaczką teriyaki

49

.........................................................................

Maki z łososiem i paluszkiem krabowym

52

majonezem, ogórkiem i sezamem

.........................................................................

Maki z węgorzem

59

.........................................................................

Maki z krewetką w tempurze owinięte w łososia lub węgorza

75

.........................................................................

Wegetariańskie maki tempura

42

z batatem i cukinią w tempurze

.........................................................................

Futomaki wegetariańskie

42

.........................................................................

Futomaki szczepan

52

łosoś, paluszek krabowy, ogórek, sezam, majonez

.........................................................................

Maki z ośmiornicą

79

ogórkiem, ostrym majonezem, marynowaną rzepą i sosem Sushi Zushi

.........................................................................

Maki z sałatką z małży św. Jakuba

69

.........................................................................

Kimura maki

70

łosoś, paluszek krabowy, ogórek, rzepa, kampio, sriracha, owinięty w opiekanego łososia z sosem teriyaki i kroplą ostrego majonezu

California maki

.........................................................................

California maki

65

z krewetką, serkiem, tykwą, sezamem owninięte w awokado

.........................................................................

California maki gold

59

z łososiem, serkiem Philadelphia i awokado z łososiem na zewnątrz

.........................................................................

California z krewetka w tempurze i czapkami z tatara z łososia 8szt.

85

z krewetka w tempurze i czapkami z tatara z łososia

Oyakomaki 2szt

Hosomaki z jednym składnikiem

.........................................................................

Ogórek lub avocado

22

.........................................................................

Łosoś lub ryba maślana

42

.........................................................................

Tuńczyk

45

.........................................................................

Węgorz

49

.........................................................................

Krewetka

49

Desery

.........................................................................

Macia aisu

30

lody z zielonej herbaty

.........................................................................

Sushi Zushi roll

49

z owocami lychee, tykwą, łososiem i serkiem Philadelphia

.........................................................................

Mocchi

45

.........................................................................

Sernik z białą czekoladą na spodzie orzechowym

45

.........................................................................

Lody domowe

30

Zamów online