Przystawki

.........................................................................

Ostrygi szt

14

.........................................................................

Edamame

20

blanszowane strączki soi

.........................................................................

Ebi tempura

65

krewetki smażone w tempurze

.........................................................................

Yasai tempura

45

warzywa smażone w tempurze

.........................................................................

Grilled shrimps

57

grillowane krewetki, sos Ginger Chilli

.........................................................................

Spicy octopus

79

grillowana ośmiornica, sos Sushi Zushi

.........................................................................

Roladki wagyu

79

Opalane plastry wagyu podane z konfiturą z białej cebuli i curry, marynowanymi grzybkami shimeji, żelem z rokitnika oraz prażonymi orzechami pini

Zupy

.........................................................................

Miso shiru

25

tradycyjna zupa miso z serem tofu, wakame i szczypiorkiem

.........................................................................

Champong

38

ostra zupa z owocami morza

.........................................................................

Tom kha kai

36/42

zupa kokosowo cytrynowa z kurczakiem lub krewetkami

.........................................................................

Bouillabaisse

49

Wywar z homara serwowany z owocami morza, groszkiem cukrowym, kapustą bok choy oraz pianą z mleka kokosowego

Dania Główne

.........................................................................

Black code

125

Zapiekany w saiko miso, podany na listkach brukselki i młodych pędach bambusa

.........................................................................

Wafu steak

95

Z sosem balsamico teriyaki, podany na grillowanych warzywach z dodatkiem marynowanych grzybków shimei

.........................................................................

Hon saku

75

Kostki tuńczyka w różowym pieprzu i czarnym sezamie, podawany z sosem yakiniku i kremowym ponzu z avocado

.........................................................................

Homar świeży 1/2

249

grilowany z masłem foie gras, podany z karmelizowaną cytryną i pomidorkami chery

.........................................................................

Sake teryaki

75

łosoś marynowany w sosie teriyaki podawany z konfiturą z fenkuła i duszoną kapustą Bok Choy

.........................................................................

Spicy beef

85

polędwica z grilla z pikantnym sosem sojowo-sezamowym

.........................................................................

Sushi Zushi duck

89

kaczka pieczona w sosie sojowo- pomaranczowym, podawana z sałatką z jabłka i roszponki

Dla Dzieci

.........................................................................

Udo wieloryba

50

pieczona, aksamitna polędwica z łososia, słodki sosik, ryż, czarny sezam

.........................................................................

Pulpety z łososia

50

pulpety z łososia w sosie koperkowym, podawane z chipsami z batata

.........................................................................

Polędwiczki z kurczaka

45

w panko podawane z mieszanką sałat z kokosowym dresingiem

Sałatki

.........................................................................

Maguro ceviche

85

ceviche z tuńczykiem, mango, awokado z sosem Aji Amarillo

.........................................................................

Sałatka z krewetek lub paluszków krabowych i avocado

65

Sałatka z krewetek lub paluszków krabowych i avocado podana w pomarańczy

.........................................................................

Wakame

25

glony morskie, sezam, sos sojowy

.........................................................................

Trawa morska

15

algi morskie, sezam, sos sojowy

.........................................................................

Miseczka warzyw

15

mix warzyw sezonowych

Sashimi

.........................................................................

Sashimi z jednego gatunku ryby 7szt

65

.........................................................................

Sashimi z pięciu gatunków ryb 35szt

220

np. łosoś, tuńczyk, okoń, seriola, polędwica

.........................................................................

Małe sashimi fusion z jednego gatunku ryb 7szt

75

.........................................................................

Sashimi toro 7szt

169

Nigiri 3 szt

.........................................................................

Sake

39

łosoś

.........................................................................

Maguro

42

tuńczyk

.........................................................................

Ebi

46

gotowana krewetka

.........................................................................

Suzuki

42

okoń morski

.........................................................................

Hamachi

46

seriola

.........................................................................

Shimeseba

34

marynowana makrela

.........................................................................

Unagi

46

węgorz

.........................................................................

Gunkan Ikura

42

kawior

.........................................................................

Tamago

18

omlet japoński

.........................................................................

Umi Masu

60

troć

Nigiri fusion 3szt

.........................................................................

Sake fusion

34

łosoś podpiekany z porem i ostrym majonezem

.........................................................................

Sake czarny ryż z salsą orzechową

48

łosoś

.........................................................................

Hamachi

54

podpiekana seriola z tabasco i sosem sezamowym

.........................................................................

Gyuniku

54

polędwica wołowa marynowana w sosie czosnkowym

.........................................................................

Sushi Zushi Special

65

węgorz, łosoś, awokado, majonez, słodki sos

.........................................................................

Toro

90

tłusty tuńczyk - sezonowo

.........................................................................

Hamachi trufla

59

seriola, pasta truflowa

Maki sushi

.........................................................................

Maki z homarem

135

kapustą bok choy, czarnym ryżem, ostrym majonezem i warzywami

.........................................................................

Autobus maki

79

z łososiem, krewetką w tempurze, sałatką z paluszka krabowego zawinięte w tamago

.........................................................................

Maki z pieczonym łososiem

49

łosoś, sałata, majonez, słodki sos, sezam

.........................................................................

Maki z pieczonym okoniem

54

sałata, majonez, słodki sos, sezam

.........................................................................

Maki z tatarem z łososia

65

.........................................................................

Maki z tatarem z tuńczyka

65

.........................................................................

Philadelphia maki z łososiem

49

łosoś, serek Philadelphia, avocado

.........................................................................

Philadephia maki z tuńczykiem

54

tuńczyk, serek Philadelphia, avocado

.........................................................................

Maki z krewetką lub kalmarem w tempurze

54

krewetka lub kalmar w tempurze, ostry majonez

.........................................................................

Sashimi maki

70

łosoś, rzepa, kampio, por, majonez, płatek sojowy lub nori

.........................................................................

Maki z łososiem i kampio

45

awokado zawinięte w tamago

.........................................................................

Rainbow maki

70

z trzema gatunkami ryb w środku oraz na zewnątrz

.........................................................................

Maki z rybą maślaną, kampio i awokado

35

.........................................................................

Maki z kaczką teriyaki

42

.........................................................................

Maki z łososiem i paluszkiem krabowym

35

majonezem, ogórkiem i sezamem

.........................................................................

Maki z węgorzem

54

.........................................................................

Maki z krewetką w tempurze owinięte w łososia lub węgorza

59

.........................................................................

Wegetariańskie maki tempura

35

z batatem i cukinią w tempurze

.........................................................................

Futomaki wegetariańskie

35

.........................................................................

Futomaki szczepan

42

łosoś, paluszek krabowy, ogórek, sezam, majonez

.........................................................................

Maki z ośmiornicą

79

ogórkiem, ostrym majonezem, marynowaną rzepą i sosem Sushi Zushi

.........................................................................

Maki z sałatką z małży św. Jakuba

67

.........................................................................

Kimura maki

67

łosoś, paluszek krabowy, ogórek, rzepa, kampio, sriracha, owinięty w opiekanego łososia z sosem teriyaki i kroplą ostrego majonezu

California maki

.........................................................................

California maki

59

z krewetką, serkiem, tykwą, sezamem owninięte w awokado

.........................................................................

California maki gold

55

z łososiem, serkiem Philadelphia i awokado z łososiem na zewnątrz

.........................................................................

California z krewetka w tempurze i czapkami z tatara z łososia 8szt.

79

z krewetka w tempurze i czapkami z tatara z łososia

Oyakomaki 2szt

.........................................................................

Sake oyakomaki

48

łosos, ryż, ikura

.........................................................................

Ebi sarada oyakomaki

39

łosos, ryż, sałatka z krewetek

.........................................................................

Kani oyakomaki

48

tuńczyk, sałatka z paluszka krabowego, ryż

.........................................................................

Kani kama oyakomaki

33

avocado, ryż, sałatka z paluszków krabowych

.........................................................................

Tobiko oyakomaki

33

łosoś, ryż, tobiko

Hosomaki z jednym składnikiem

.........................................................................

Ogórek lub avocado

18

.........................................................................

Łosoś lub ryba maślana

39

.........................................................................

Tuńczyk

42

.........................................................................

Węgorz

46

.........................................................................

Krewetka

46

Desery

.........................................................................

Macia aisu

25

lody z zielonej herbaty

.........................................................................

Sushi Zushi roll

42

z melonem lub owocami lychee, tykwą, łososiem i serkiem Philadelphia

.........................................................................

Mocchi

33

.........................................................................

Sernik z białą czekoladą na spodzie orzechowym

39

.........................................................................

Lody domowe

20

Zamów online