Przystawki

.........................................................................

Gyutataki

40

płatki marynowanej polędwicy, imbirowe chutney z szalotki

.........................................................................

Edamame

20

opiekany tuńczyk, sos Ginger Miso, chipsy ze skórki łososia

.........................................................................

Ebi tempura

53

krewetki smażone w tempurze

.........................................................................

Yasai tempura

40

warzywa smażone w tempurze

.........................................................................

Grilled shrimp

50

grillowane krewetki, sos Ginger Chilli

.........................................................................

Spicy octopus

50

grillowana ośmiornica, sos Sushi Zushi

.........................................................................

Tabbouleh scallops

50

grillowane Małże Św. Jakuba, sos Tabbouleh

Zupy

.........................................................................

Miso shiru

15

tradycyjna zupa miso z serem tofu, wakame i szczypiorkiem

.........................................................................

Sake osuimono

25

bulion rybny z łososiem i warzywami

.........................................................................

Champong

25

ostra zupa z owocami morza

.........................................................................

Tom ka khai

25

zupa kokosowo cytrynowa z kurczakiem lub krewetkami

Dania Główne

.........................................................................

Sake teryaki

49

łosoś marynowany w sosie teriyaki podawany z konfiturą z fenkuła i duszoną kapustą Bok Choy

.........................................................................

Sayko miso fish

55

pieczony filet ryby marynowany w miso, miriniei zielonym chilli podawany z wątróbką z dorady na trawie morskiej

.........................................................................

Spicy beef

55

polędwica z grilla z pikantnym sosem sojowo-sezamowym

.........................................................................

Marukome tori

55

kurczak pieczony w marynacie z imbirem i marukome miso, sałatą sushi zushi z dresingiem kokosowo-miodowym

.........................................................................

Sushi Zushi duck

49

kaczka pieczona w sosie sojowo- pomaranczowym, podawana z sałatką z jabłka i roszponki

Dla Dzieci

.........................................................................

Pulpety z łososia

35

pulpety z łososia w sosie koperkowym, podawane z chipsami z patata

.........................................................................

Polędwiczki z kurczaka

35

w panko podawane z mieszanką sałat z kokosowym dresingiem

Sałatki

.........................................................................

Sea food ceviche

39

ceviche z owocami morza w stylu peruwiańskim

.........................................................................

Maguro ceviche

39

ceviche z tuńczykiem, mango, awokado z sosem Aji Amarillo

.........................................................................

Sałatka z krewetek i avokado

46

Satatka z krewetek i awokado podana w pomarańczy

.........................................................................

Wakame

15

.........................................................................

Trawa morska

15

.........................................................................

Miseczka warzyw

15

Sashimi

.........................................................................

Sashimi z jednego gatunku ryby

46

.........................................................................

Sashimi z trzech gatunków ryb

99

.........................................................................

Sashimi z pięciu gatunków ryb

165

.........................................................................

Małe sashimi fusion z jednego gatunku ryb

65

łosoś, tuńczyk, okoń, seriola, polędwica

.........................................................................

Duże sashimi fusion z trzech gatunków ryb

150

łosoś, tuńczyk, okoń, seriola

.........................................................................

Sashimi toro

129

Nigiri

.........................................................................

Sake

19

łosoś

.........................................................................

Maguro

33

tuńczyk

.........................................................................

Ebi

33

gotowana krewetka

.........................................................................

Ibudai

24

ryba maślana

.........................................................................

Tai

33

dorada

.........................................................................

Suzuki

33

okoń morski

.........................................................................

Hamachi

39

seriola

.........................................................................

Shimeseba

24

marynowana makrela

.........................................................................

Masu

33

pstrąg marynowany

.........................................................................

Unagi

39

węgorz

.........................................................................

Ama ebi

39

słodkie krewetki

.........................................................................

Ikura

39

kawior

.........................................................................

Tamago

15

omlet japoński

.........................................................................

Tako

33

ośmiornica

.........................................................................

Ika

19

kalmar

Nigiri fusion

.........................................................................

Sake fusion

24

łosoś podpiekany z porem i ostrym majonezem

.........................................................................

Hamachi

39

podpiekana seriola z tabasco i sosem sezamowym

.........................................................................

Kobe

39

polędwica wołowa marynowana w sosie czosnkowym

.........................................................................

Sushi Zushi special

39

węgorz, łosoś, awokado, majonez, słodki sos

.........................................................................

Toro

59

tłusty tuńczyk - sezonowo

Maki sushi

.........................................................................

Maćkomaki

39

.........................................................................

Maćkomaki gold

48

z opiekanym łososiem na zewnątrz

.........................................................................

Sławkomaki

39

.........................................................................

Sławkomaki gold

48

z opiekanym łososiem na zewnątrz

.........................................................................

Maki z pieczonym łososiem

33

łosoś, sałata, majonez, słodki sos, sezam

.........................................................................

Maki z pieczoną doradą lub okoniem

48

sałata, majonez, słodki sos, sezam

.........................................................................

Maki z tatarem z łososia

48

.........................................................................

Maki z tatarem z tuńczyka

48

.........................................................................

Maki z łososiem

33

łosoś, serek Philadelphia, avocado

.........................................................................

Maki z tuńczykiem

39

tuńczyk, serek Philadelphia, avocado

.........................................................................

Maki z krewetką w tempurze

39

krewetka

.........................................................................

Maki z łososiem

39

łosoś, tykwa, avocado, tamago

.........................................................................

Sashimi maki

48

łosoś, krewetka, rzepa, tykwa, por, majonez, płatek sojowy lub nori

.........................................................................

Sashimi maki

59

tatar z tunczyka, ostry majonez, rzepa, ogórek, łosoś, krewetka owinięte w opiekaną seriolę z sosem tabasco

.........................................................................

Sushi Zushi sashimi maki special

59

.........................................................................

Maki z sałatką z małży Św. Jakuba

59

.........................................................................

Maki z sałatką z kraba

59

sałatka z kraba, krewetka w tempurze, tamago

California maki

.........................................................................

Kalifornia maki

48

z krewetką, serkiem, tykwą, sezamem owninięte w awokado

.........................................................................

Kalifornia maki

39

z łososiem, serkiem Philadelphia i awokado z łososiem na zewnątrz

.........................................................................

Kalifornia maki

48

z opiekanym tuńczykiem, ogórkiem, rzepą, porem i ostrym majonezem

.........................................................................

Kalifornia maki

48

obtoczone tobiko z tuńczykiem, trawą i rzepą

Hosomaki z jednym składnikiem

.........................................................................

Ogórek lub avocado

15

.........................................................................

Łosoś lub ryba maślana

19

.........................................................................

Tuńczyk

33

.........................................................................

Węgorz

39

.........................................................................

Krewetka

33

Desery

.........................................................................

Macia aisu

20

lody z zielonej herbaty

.........................................................................

Sushi Zushi roll

30

z melonem lub owocami lychee, tykwą, łososiem i serkiem Philadelphia

.........................................................................

Mus z mango mocchi

25

.........................................................................

Ciasto firmowe

15

.........................................................................

Deser firmowy

21

Zamów online