Przystawki

.........................................................................

Edamame

18

blanszowane strączki soi

.........................................................................

Gyoza

21

pierożki smażone z miesem lub warzywami

.........................................................................

Harumaki

30

japońskie spring rolls z kaczką

.........................................................................

Ebi tempura

37

krewetki smażone w tempurze

.........................................................................

Grillowana ośmiornica na morskiej trawie

44

.........................................................................

Harumaki

30

japońskie spring rolls z kaczką

Zupy

.........................................................................

Miso shiru

12

tradycjna zupa z serem tofu, wakame i szczypiorkiem

.........................................................................

Sake osuimono

18

bulion rybny z łososiem i warzywami

.........................................................................

Tom yum

25

tradycyjna tajska zupa z krewetkami

.........................................................................

Miso z łososiem

25

.........................................................................

Champong

25

ostra zupa z owocami morza

.........................................................................

Tom Yum

25

tradycyjna tajska zupa z kurczakiem

Sałatki

.........................................................................

Kimchi

12

koreańska sałatka z kiszonej kapusty pekińskiej

.........................................................................

Wakame

14

wodorosty podawane z serkiem tofu i sosem ponzu

.........................................................................

Sałatka z krewetek i awokado

44

podana w pomarańczy

.........................................................................

Sałatka z paluszka krabowego i awokado

44

podana w pomarańczy

.........................................................................

Sałatka z krewetkami w kokosowej panierce

33

.........................................................................

Sałatka z grillowanym łososiem

35

Nigiri

.........................................................................

Sake – łosoś

18

.........................................................................

Maguro – tuńczyk

30

.........................................................................

Tamago – omlet japoński

15

.........................................................................

Ika – kalmar

15

.........................................................................

Ibudai – ryba maślana

23

.........................................................................

Shimesaba – marynowana makrela

23

.........................................................................

Ebi – gotowana krewetka

30

.........................................................................

Moron – okoń morski

30

.........................................................................

Hamachi – seriola

37

.........................................................................

Unagi – węgorz

37

.........................................................................

Gyutataki – polędwica marynowana

37

.........................................................................

Sushi Zushi nigiri

37

.........................................................................

Hotategai - małże Św. Jakuba

44

.........................................................................

Tako – ośmiornica

30

.........................................................................

Tai – dorada

30

Gunkan zawijany w glony

.........................................................................

Tobiko

37

Kawior z latającej ryby

.........................................................................

Ikura – Kawior

44

.........................................................................

Gunkan z tatarem z łososia

30

.........................................................................

Gunkan z tatarem z tuńczyka

37

Zestawy / Sets

.........................................................................

Set 1 - 14 szt.

58

Nigiri – łosoś 2 szt., Hosomaki – łosoś 6 szt., Futomaki – łosoś, serek

.........................................................................

Set 2 - 14 szt.

72

Nigiri – tuńczyk 2 szt., Hosomaki – tuńczyk 6 szt., Futomaki – tuńczyk, warzywa

.........................................................................

Set 3 - 11 szt.

54

HotRoll – paluszek krabowy, łosoś, serek Philadelphia, dresing 5 szt.

.........................................................................

Set 4 - 22 szt.

106

Nigiri – łosoś 2 szt., Nigiri – tuńczyk 2 szt., Hosomaki – ogórek, sezam 6 szt., California maki – łosoś, serek Philadelphia, warzywa

.........................................................................

Set 5 - 36 szt.

159

Nigiri – tamago 2 szt., Nigiri - tuńczyk 2 szt., Nigiri - łosoś 2 szt., Hosomaki - łosoś 6 szt.

.........................................................................

Set 6 - 43 szt.

242

Nigiri - łosoś 2 szt., Nigiri - tuńczyk 2 szt., Nigiri - tamago 2 szt., Nigiri - Sushi Zushi 3 szt.

Hot Lunch

.........................................................................

Zestaw lunchowy tofu

33

Tofu smażone z ryżem + zupa Miso

.........................................................................

Zestaw lunchowy kurczak

38

Kurczak w sosie teriyaki z ryżem + zupa Miso

.........................................................................

Zestaw lunchowy wieprzowina

38

Wieprzowina w sosie śliwkowo-imbirowym + zupa Miso

.........................................................................

Zestaw lunchowy łosoś

38

Łosoś pieczony z salsą pomidorową i kolendrą + zupa Miso

.........................................................................

Zestaw lunchowy Kaczka

39

Kaczka w sosie teriyaki z ryżem + zupa Miso

Sushi Lunch

.........................................................................

Sushi Lunch 1 (8 szt. + zupa)

33

6 szt. Futomaki do wyboru: philadeplhia łosoś lub pieczony łosoś lub pieczona maślana

.........................................................................

Sushi Lunch 2 (12 szt. + zupa)

39

2 x po 6 szt. Futomaki lub California do wyboru: philadeplhia łosoś lub pieczony łosoś lub wegetariańskie

.........................................................................

Sushi Lunch 3 (20 szt. + zupa)

49

2 szt. Nigiri do wyboru: łosoś lub maślana lub tamago lub okoń morski, 6 szt. Hosomaki

.........................................................................

Bento Box z kaczką w tempurze

52

Kaczka, ryż, sałatka Yasai, 1 szt. Nigiri łosoś, 1 szt. Nigiri omlet, 6 szt. Futomaki do wyboru

.........................................................................

Bento Box z kurczakiem w tempurze

52

Kurczak, ryż, sałatka Yasai, 1 szt. Nigiri łosoś, 1 szt. Nigiri omlet, 6 szt. Futomaki do wyboru

.........................................................................

Bento Box z owocami morza i warzywami w tempurze

52

Owoce morza i warzywa, ryż, sałatka Yasai, 1 szt. Nigiri łosoś, 1 szt. Nigiri omlet

.........................................................................

Makaron Sea Food

32

+ zupa

.........................................................................

Makaron Kurczak

32

+ zupa

.........................................................................

Makaron Vege

33

+ zupa

Futomaki

.........................................................................

Wegetariańskie

23

.........................................................................

Philadelphia z łososiem

30

.........................................................................

Łosoś, paluszek krabowy, warzywa, sezam, majonez

30

.........................................................................

Maki z pieczonym łososiem

30

.........................................................................

Maki z pieczoną maślaną

30

.........................................................................

Kalmar w tempurze, warzywa, majonez

30

.........................................................................

Ryba maślana, awokado, majonez

30

.........................................................................

Philadelphia z tuńczykiem

30

.........................................................................

Krewetka w tempurze, warzywa, majonez

37

.........................................................................

Tuńczyk w tempurze, warzywa, majonez

44

.........................................................................

Grillowany węgorz, warzywa, majonez

44

.........................................................................

Sashimi maki - trzy gatunki ryb, warzywa

44

.........................................................................

Autobus

55

.........................................................................

Maki w tempurze z seriolą i warzywami

55

.........................................................................

Kobe maki

55

polędwica opalana, krewetki smażone bez tempury, warzywa, ostry majonez

.........................................................................

Sashimi maki special

55

cztery gatunki ryby, warzywa

Hosomaki (6 szt.)

.........................................................................

Łosoś

18

.........................................................................

Tuńczyk

30

.........................................................................

Oshinko - marynowana rzepa

15

.........................................................................

Kampyo – tykwa

15

.........................................................................

Kappa – ogórek

15

.........................................................................

Avokado

15

.........................................................................

Maślana

23

.........................................................................

Krewetka gotowana

30

.........................................................................

Węgorz

37

California maki (6 szt.)

.........................................................................

Łosoś, awokado, serek

30

.........................................................................

Tuńczyk, awokado, serek

37

.........................................................................

Krewetka gotowana, awokado, majonez

37

.........................................................................

Gold – Łosoś, awokado, serek, owinięte łososiem

37

.........................................................................

Trzy gatunki ryb, warzywa, serek

37

.........................................................................

Łosoś w tempurze, warzywa, ostry majonez, obtoczone tobiko

37

.........................................................................

Łosoś, warzywa, majonez, owinięte węgorzem

44

.........................................................................

Gold – Tuńczyk, warzywa, ostry majonez, owinięte opalanym tuńczykiem

44

.........................................................................

Krewetka w tempurze owinięta łososiem, warzywa, ostry majonez

44

.........................................................................

Trzy gatunki ryb, warzywa, majonez, obtoczone tobiko

44

.........................................................................

Tuńczyk, rzepa, ogórek, trawka morska, obtoczone tobiko

44

.........................................................................

Krewetka, kaczka owinięta węgorzem

55

.........................................................................

Krewetka w tempurze owinięta węgorzem, warzywa, ostry majonez

55

Hot Rolls (5 szt.)

.........................................................................

Krewetka gotowana, łosoś, serek, dresing

37

.........................................................................

Paluszek krabowy, węgorz, serek, dresing

37

.........................................................................

Paluszek krabowy, łosoś, serek, dresing

30

.........................................................................

Paluszek krabowy, maślana, serek, dresing

30

Tatary

.........................................................................

Tatar z tuńczyka w makach 6 szt.

44

.........................................................................

Tatar z łososia w makach zapieczony w tempurze

44

.........................................................................

Tatar z tuńczyka w makach zapieczony w tempurze

44

.........................................................................

Tatar z łososia w misce

44

.........................................................................

Tatar z łososia w makach 6 szt.

44

.........................................................................

Tatar z tuńczyka w misce

44

Sashimi

.........................................................................

Małe

44

z jednego gatunku ryby: łosoś lub maślana

.........................................................................

Małe

55

z jednego gatunku ryby: tuńczyk, węgorz lub seriola

.........................................................................

Średnie

95

z trzech gatunków ryb

.........................................................................

Duże

155

z pięciu gatunków ryb

.........................................................................

Carpaccio z serioli

55

Dodatki

.........................................................................

Trawa morska

12

.........................................................................

Ryż

8

.........................................................................

Miseczka warzyw

11

.........................................................................

Wakame

14

Dania główne

.........................................................................

Grillowany łosoś

45

.........................................................................

Kaczka w sosie teriyaki

59

.........................................................................

1/2 kaczki w sosie teriyaki

34

.........................................................................

Tori Udon

39

.........................................................................

Czerwone Curry z kaczką

48

.........................................................................

Zielone Curry z kurczakiem

42

Dla dzieci

.........................................................................

Filet pieczonego łososia

30

Filet pieczonego łososia, kulki ryżowe, sos teriyaki i sezam (opcjonalnie)

.........................................................................

Set Sushi dla dzieci 12 szt.

30

6 szt. Hosomaki z ogórkiem, 6 szt. Hosomaki z pieczonym łososiem

.........................................................................

Panko kurczak

30

Kurczak w panko, kulki ryżowe, sos

Desery

.........................................................................

Owoce lychee

16

.........................................................................

Mus z mango

20

.........................................................................

Mus czekoladowy

23

.........................................................................

Pannacotta z marakują i sosem malinowym

19

.........................................................................

Macia aisu

16

lody z zielonej herbaty

Zamów online